Fler nya böcker…

Ann Cleeves har bl a skrivit flera deckare med polisen Vera Stanhope som huvudperson. De böckerna har också filmats och visats på television. Men hon är nog mest uppskattad för Shetlandskvartetten som utgörs av fyra böcker, Svart som natten, Vita nätter, Rött stoft och Blå gryning. Jag har dessa böcker i min deckarsamling. Lite otippat kommer det nu fler böcker i serien. Jag med många trodde nog att de första fyra böckerna var en avslutad historia men nu finns en femte bok som heter Dead water i original. Jag vet inte när den kommer ut på svenska. Om nån har missat de gamla böckerna så rekommenderar jag dom. Dom bör helst läsas i rätt tidsordning.

Skickat från min iPad

5 thoughts on “Fler nya böcker…

 1. Helt bortkommen som vanligt.
  Ang datorer är ju smaken delad men personligen tycker jag Samsung är överreklamerad och kommer hålla mig till ASUS. Lätt komma åt i i registret och göra ändringar också.Rekommenderar den starkt.
  Ha en fin dag, här är det sol och 24 grader nu.

 2. Ååå vad glad jag blir att höra att det kommer en till bok av Ann Cleeves Shettlandsböcker. Har läst alla fyra och tyckte mycket om dem. Ha de Gott!
  Sv. Nej det finns nog inte så många sådana vattentorn kvar. Tänker på filmen om Bombi Bitt då jag ser det.

 3. Tack för tipset. Kvartetten var lysande medn med alltför sorgl9igt slut.

  Läser just Adler Olsens Marcoeffekten. Bra och spännande. Och efter att ha läst Kristina Olssons Davidsstjärnor – hon är helt outstanding! Läs henne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s