Oftare, längre och snabbare

image

Jag har klarat av första höstpasset i Årjängsbackarna. Mottot för hösten är, Oftare, Längre och snabbare. Idag blev det dryga 7 km i halvhögt tempo. En bra utgångspunkt för mina framtida promenader.

Jag har lång framförhållning när det gäller nya deckare. En favoritförfattare är Elly Griffiths som skriver spännande böcker om rättsarkeologen Ruth Galloway. Hennes nästa roman kommer ut i januari 2014 på engelska. När jag hittade henne på Facebook så fick jag reda på att hon också skriver böcker undér sitt eget namn, Domenica De Rosa. Tyvärr finns inte någon av dessa på biblan såvitt jag kan se. Och på Bokus är flera av titlarna slutsålda.

Skickat från min iPad

11 thoughts on “Oftare, längre och snabbare

 1. Blir imponerad av ditt motionerande! Bra gjort. Elly Griffiths böcker skall jag leta upp. Tänkte själv läsa till arkeolog men så blev det inte. Kan inte minnas att jag läst något av henne.
  Sv. Jag skulle tro att Gunnar snart dyker upp. Har nämligen märkt att samtida namn är på väg tillbaka. Jag har sett barn som nu heter Bertil, Klas, Åke och Marianne tex. Namn som mina klasskamrater hade. Även Rut som min mor född 1926 heter har jag sett som varit borta länge. Men Agneta har jag inte sett något barn som fått heta ännu heller 🙂 Ha en bra helg!

 2. Det var en bra promenad och bra målsätttnng du har.
  Själv är jag ju inte lika rörlig men ut ett par timmar och går gör jag så ofta jag kan.

  Såg faktiskt en deckare på TV för någon vecka sedan. Den var inte allas dum, men jag kommer inte ihåg vilken det var och vart inte biten heller.

  Tack för din kommentar. Ja jag kom på för lite längre tillbaka att om jag gömmer kameran just när jag sätter på den så kanske….. och det fungerar för det mesta.

  Ha en fin helg

 3. Vad du kämpar på. Att promenera är en toppen bra form av motion, för man hinner ju se allt vackert som finns i naturen, och får följa de olika årstiderna. Det missar man ju på ett gym. Ha nu en skön kväll.

 4. Det låter trevligt med mycket läsning tillsammans med mycket motion. Enbart hänga i fåtöljen med näsan i en bok vore nog inte så nyttigt. Du har inte testat att lyssna på ljudbok när du går eller springer? Eller du kanske vill njuta av naturens egna ljud då?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s