Panorama

Jag prövar att använda panoramafunktionen i Iphone 5. Det finns säkert bättre motiv att fotografera  men jag ser i alla fall att det fungerar. 

Så här ser det ut med en vanlig kameravinkel

Panorama 03

Och så här med panoramafunktionen.

Panorama 01

Jag har testat andra varianter av panoramabilder men den här är verkligen enkel. Man vrider kameran så långt man vill i sidled samtidigt som man ser till att pilen följer linjen. Man tar så stor vinkel man önskar.

Panorama funkt

5 thoughts on “Panorama

  1. Det här såg ju kul ut! Måste kolla om den finns på min Samsung också! På min förra mobiltelefon fanns en funktion där man kunde ta tre bilder exakt bredvid varandra, minns inte vad det hette.

  2. Den modellen lär ha en riktigt bra kamera, så nu blir jag ju aningens avis på dej! 🙂 Har själv en Samsung-mobil som är 2-3 år gammal. Tyckte att det VERKADE som att den hade en bra kameran när jag köpte den, men det tycks ha varit en grov felbedömning! <:-I Eller också kan jag helt enkelt inte sköta en mobil-kamera på rätt sätt!? Bilderna blir hur som helst alltid kass, och vid det här laget har jag i princip slutat att använda kamerafunktionen…

    Såg att du också hade fotat ett spindelnät i ett inlägg nedan! Visst är det fantastiska konstverk de små gynnarna knåpar ihop!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s