Fantastisk gåva

Från vännen AML har jag fått drygt 100 deckare som hon avstår från i samband med att hon flyttar. Tusen tack för det! Jag har delat in böckerna i tre grupper. För det första sådana som jag inte har och heller eller inte har läst. För det andra de som som jag har läst men inte har i samlingen. Och slutligen deckare som jag har läst och har i samlingen. De två första grupperna har jag sorterat in i hyllorna som efter detta tillskott innehåller cirka 1000 exemplar. De som jag redan har och har läst tänkte jag ge bort till J

100 böcker

 

Knappt har sonen och sonhustrun kommit hem från USA så är det dags för Lilla E att åka till Italien. Safe journey!

flyg

6 thoughts on “Fantastisk gåva

  1. Det var verkligen en present utöver det vanliga! KUL!!! 🙂 Jag ska utöka min “boksamling” inom de närmaste dagarna, för det är nog ganska lagom nu att lägga in en beställning på litteraturen som hör till nästa delkurs… Brukar köpa via nätet, oftast från Adlibris.

  2. Aha, Anne Marie ska flytta? Inte från kommunen hoppas jag. Men vilken fin gåva med alla böcker! Hur ska du få plats med allt?
    Tänk att barn och barnbarn flackar så numera. Kollegans dotter for till Bali o Australien på en längre tid igår, Sonen här flyttar till Seattle. De här till en rörlig generation, tar vara på möjligheterna som finns att uppleva något annat än Sverige.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s