Eiji Toyoda

Eiji Toyoda, mannen mer än någon annan, bakom Toyotas framgångar, har avlidit. Han blev 100 år gammal. Vi är inne på vår andra Toyota Avensis och är mer än nöjda med den bilmodellen.

Skickat från min iPad

Lilla E och hennes föräldrar är hemma igen efter en vecka nere i Italien. Det känns skönt. Man är alltid lite orolig när dom är ute och reser.

För 7 år sedan fick jag nedanstående bokmärke av Kathy. Hon och hennes vän Eddie besökte oss i Sverige och bokmärket är ett minne från det besöket. Hon gick bort en kort tid efter besöket. Eddie lever fortfarande så vitt jag vet. Hunden Sugars öden vet jag ingenting om.

Kathy

s

3 thoughts on “Eiji Toyoda

  1. Hej, Gunnar!
    Vilket fint bokmärke! Italien är tydligen poppis och hoppas att ni får se fina bilder från deras resmål som väl inte var samma som ditt.
    En ny bok i pocket på svenska ska komma ut nu i dagarna av Donna Leon, på tal om Italien.
    Kram, Agneta

  2. Hoppas Toyota fortsätter att vara bra även utan sin gamle nestor. Här kör vi Toyota båda två och kommer att fortsätta med det. Roland är jättenöjd med sin Pick up och jag har en gammal Corolla som jag i princip bara kör och besiktigar. Den krånglar aldrig. Sägs att de här gamla modellerna (1999 tror jag det är) var riktiga slitvargar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s