Upp och ner

Inte lätt att se vad som är upp och vad som är ner när hus och träd speglar sig Klarälven. det här fotot tog jag från Gubbholmen i Karlstad och husen ligger i området Hagaborg. När vi köpte hus i slutet av 70-talet så funderade vi på att istället välja en bostadsrätt här. Så här i efterhand tror jag vi valde rätt även om det är fint här också.

upponer 2

upponer 1b

På fotot nedan så står jag på en ny bro med den gamla stenbron i bakgrunden. Området här heter Haga.

Bild 3a

8 thoughts on “Upp och ner

  1. Det är aldrig lätt att välja men så kan det också finnas två alternativ som är lika bra! I dag hade jag valt bostadsrätten men när det begav sig valde vi hus. Var sak har sin tid som man brukar säga…

  2. Det gälleratt vara klar i huvudet där så man inte ramlar i sjön. Nu tänker jag närmast på de som fått lite för mycket innanför västen.
    Underbara bilder du tagit.

    Svar: Månen är från den 18:e.Den var mycket större och mörkare gul, jag har aldrig sett något liknande och ville ju ha den så, men svårt få med det för skenet från den gör allt annat blir mörkare än det verkligen var, det var nog knappt skymning.

    Ha en fin dag

  3. Vilka fantastiskt fina, helt underbara bilder du tagit! Vi sålde vårt hus och flyttade till en bostadsrätt och det har vi inte ångrat, även om jag längtar “hem” när det blir vår o sommar. Kramiz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s