Skänk en cykel till Zlatan

Även om han är en fantastisk fotbollsspelare så har Zlatans anseende sjunkit nu när hans kvinnosyn kommit i dagen. Jag har läst vad han har sagt och det är inga uttalande ryckt ur sitt sammanhang utan en tydlig deklaration av vad han tycker om kvinnofotboll. Kommentaren om damcykeln är pinsamt dålig.

Skickat från min iPad

Men det är klart att det är bättre för miljön om idrottsmän och kvinnor får cyklar istället för bilar. Kanske kan Zlatan få en herrcykel med Martas autograf?

8 thoughts on “Skänk en cykel till Zlatan

 1. Tycker mest synd om hans fru. Har han också deklarerat att hon får anpassa sig till honom för han gör det aldrig det.
  Han kommer undan med mycket för att han är så bra fotbollsspelare. Arrogant vad han är.

 2. Men det värsta är att “många inom idrottsvärlden” tycker som Zlatan. Har hört och sett det på hög och lägre nivå… Väldigt många pratar nedsättande om det, redan på knattenivå jämför man…

 3. Jag tycker att Zlatans fru verkar ha skinn på näsan, hoppas att han får sig en avhyvling hemma, och som någon skriver här så är det många som har denna attityd till kvinnoidrotten.
  Vi får hoppas på bättring. Gott nytt år Gunnar och alla ni andra som läser denna trevliga blogg hälsar Åsa i Hälsingland.

 4. Hej, Gunnar!
  Vad Zlatan har sagt eller inte, har jag inte en susning om för jag har inte hört honom på varken Tv eller i radion. Vad tidningarna skriver måste man alltid ta med en nypa salt då det är andrahandsinformation.
  Men hörde i dag på radion att media skrivit några lösryckta meningar varav några var ironiskt menade och att allt började med den där förbaskade bilen…urdumt!
  Personligen struntar jag i Zlatan som är en totalt ointressant person som inte ens bor i Sverige…

  Nåja, inget nytt under solen när det gäller idrott/sport för de flesta tycks föredra att titta på män som springer efter en boll. Kan inte påstå att Teve visar lika många matcher där kvinnor spelar boll…!

  Snart dags för ett nytt år och beskedet om sänkta pensioner är ju ingen trevlig present alls 😦
  Hyrorna stiger med raketfart p.g.a. bostadsbrist och allat annat brukar ju också prishöjas så det blir till att se om det finns något att dra in på…svångremmen sitter redan för tajt!
  Det är redan tufft för alla ensamma pensionärer som ska leva på en minimipension med för hög skatt…
  Kram och Gott Nytt År 2014!
  /Agneta

 5. Som idrottsman på Zlatans nivå är man en offentlig person och då m å s t e man tänka sig för innan man öppnar mun och gör uttalanden i intervjuer! Han får självklart vara den gris han visat sig vara, men i min värld är han, för att använda A Lindgrens uttryck, bara en liten lort.

 6. Hörde imorse att han bett om ursäkt och försökte förklara sig med att han tyckte att damerna spelat mycket bra! Det man brukar säga är ju… Man skall tänka efter FÖRE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s