Optimister

Vi har fortfarande ganska mycket snö i trädgården men Krokusarna börjar sticka upp vid husväggen. Dom blommar inte än men det känns ändå tidigt. Har inte sett några Vintergäck ännu. Dom brukar vara tidiga.

Jag har åkt på en envis förkylning vilket inte är nåt större problem förutom att det blir dåligt med motionerandet. Bara att ta nya tag när jag är frisk igen.

Jag har inte tänkt titta hur mycket som helst på vinterOS men jag kollade igår när Kalla fick en silvermedalj och jag ska se på herrarnas Skiathlon idag.

Kollade på Melodifestivalen igår. Sanna var värd att gå till final. Hon har en speciell röst som passar för powerballader.

8 thoughts on “Optimister

 1. Krya på dig då dina blommor visar att våren är snart här. Och förhoppningsvis får vi lite mer sol på oss. Tom jag börjar längta efter lite sol. 🙂

 2. Vårblommor är så mysiga att se.
  Sanna sjunger bra, men min segrare är Ellen. Den låten är en vinnare och den är ju så vacker unik och mäktig. Hoppas på Ellen när det gäller.
  Uscha för förkylningar och känner mig inte helt pigg själv.
  Ha nu en jättefin söndag och Krya på dig.
  Kram.

 3. Många som är förkylda nu. Krya på dig. Jag tittade också på programmet och tycker att det överlag var bättre låtar den här gången.

 4. Sanna var absolut bäst igår. Hon var i en klass för sig och fick de andra, inklusive Martin Stenmark, att se ut som amatörer.
  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

 5. Usch så tråkigt att vara förkyld. Visst är det lite väl tidigt för vårlökarna att titta fram redan. Men det är klart att de blir lurade så det är vår i luften.
  Ha en bra Måndag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s