GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Torget i Årjäng

1 Comment

Det nya torget i Årjäng har blivit jättefint tycker jag. Nu ser jag fram emot våren och sommaren när det säkert kommer att bli ännu finare. Här kommer några bilder från arbetet med att iordningställa det.

Torget 01

 

Torget 02

 

Torget 03

 

Torget 04

 

Torget 05

 

Torget 07

 

Torget 06

 

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

One thought on “Torget i Årjäng

  1. Roligt med en bildkavalkad över torgbygget! Tack för den! Det ska verkligen bli roligt att se torget i funktion i sommar. Jag är speciellt glad åt satsningen på barn och “utebibliotek”. Det ser på ritningarna ut att bli välordnat med lekplats, betydligt bättre än den enda rutschkana som fanns vid det gamla torget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s