GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Temperaturen sjunker och stiger

3 Comments

Sverige har tagit fantastiska 5 medaljer, 4 silver och ett brons, i vinter OS så här långt. Alla i längdskidåkning. Idag är det nya möjligheter för herrarna. Sveriges största medaljhopp i dagens tävling skulle ha varit Johan Olsson om han inte hade fått göra ett så stort tävlingsuppehåll. Kanske är det Marcus Hellner som har störst chans idag.

Faktiskt tittar solen fram idag och temperaturen stiger från nollan som det var i morse. Sjunker gör min egen temperatur och jag är feberfri för första dagen efter flera dagars kraftig förkylning. Det känns riktigt bra.

Fotot ovan är gammalt och jag har lagt ut det förut i bloggen men jag tycker att jag har lyckats fånga känslan som kan uppstå i vackert vårvinterväder.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Temperaturen sjunker och stiger

  1. Precis sådana vinterdagar gillar jag! Men tyvärr är det sällan så hos oss…

    Glad Alla Hjärtans dag!

  2. Skönt att höra att du är feberfri! Tror annars att det är många som har “OS-feber” 🙂

  3. Vacker bild!
    I Göteborg regnar det. Vaknade med dåligt samvete för att jag bara suttit och sett film igår och tänkte att jag skulle promenera i Slottsskogen eller Botaniska, Men det får nog bli på löpbandet på S ATS. Sabla väder!.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s