GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Besynnerligt bra böcker

3 Comments

Det finns många sätt att skriva en bok på. Författaren Ransom Riggs har valt en annorlunda metod. Utifrån gamla foton har han skapat en intrig med minst sagt besynnerliga barn. Det är en fantasybok men man behöver inte gilla den sortens böcker för att uppskatta  Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Den finns i svensk översättning och uppföljaren Hollow city har just kommit ut på Engelska. Den senare kommer säkert på svenska  om nåt år skulle jag tro.

Ransom riggs 02

 

Ransom riggs 01

Dags att sätta sig (eller ligga) i soffan och se nya spännande tävlingar i OS. Vi är båda däckade här hemma i sviterna efter influensan men vi är på bättringsvägen. Största “problemet” är att det blir dåligt med bokläsningen. Men det blir säkert tid för det också framöver. Längtar nu mest efter att bli såpass frisk att jag kan återuppta mina promenader.

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Besynnerligt bra böcker

  1. Den vill jag läsa! Os ses det mycket på här också… Krya på er!

  2. Det låter som en spännande och annorlunda bok som man ska hålla utkik efter🙂

  3. Visst finns det många annorlunda böcker som är bra, gäller bara att hitta dem och ge dem chansen🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s