GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Med reservation

6 Comments

Dimman ligger tät i Sotji och tävlingarna är uppskjutna till eftermiddagen. Idag är ingen av våra suveräna längdskidåkare i farten. Det spelar ingen roll hur det går för dom den här veckan eftersom dom har överträffat alla förväntningar med råge redan.

Jag har reserverat två deckare på biblan. Jag har stora förväntningar på båda.

Appelqvist 01

griffiths

Solen skiner ute idag och det är lockande med en promenad men influensan är inte riktigt färdig med oss ännu så det gäller att ta det lugnt.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Med reservation

  1. Jag håller på med Lisa Marklunds senaste jag. Ja sköt om er influensa. Ni kanske kan passa på att få lite sol i ansiktet ändå idag. Lite D-vitamin från solen är aldrig fel.

  2. Kristina Appelqvist är bra – har läst flera.

    Men just nu plöjer jag mig igenom Johan Svedjedals tre tegelstenar om Carl Jonas Love Almqvist. Utomordentligt intressant om man vill ha något att bita i…

  3. Gunnar: Hoppas du skriver nåt om CJA-boken sen. Jag har mailat dig en massa konstiga frågor om släktforskning på din bild-adress. Ville bara upplysa om det ifall du inte kollar den så ofta. Men du behöver inte känna dig tvingad att svara.

  4. Även här ligger dimman tät vilket verkligen inte inbjuder till promenader. Tur jag ska storhandla i stället 😉

  5. Fantastiskt vad du hinner läsa mycket! Blir avundsjuk…

  6. Appelqvist är en ny bekantskap för mig, men eftersom hon verkar vara svensk ska jag ta och bekanta mig med henne nåt tag. Tag för tipset!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s