Gammal

Jag har just fått ett erbjudande om att prenumerera på tidningen Kvällsstunden. Den var populär hos morbröderna på farmen. Dom läste den som namnet antyder på kvällen innan dom somnade. Att jag får erbjudandet just nu beror säkert på att jag når pensionsåldern snart.

Den är säkert bra men knappast nåt för mig.

OS närmar sig slutet och Sverige har gjort en fantastiskt bra insats. Särskilt när det gäller längdskidor. Jag måste också ge ett erkännande till TV3:s bevakning av spelen. Kunniga kommentatorer tycker jag.

Skickat från min iPad

4 thoughts on “Gammal

 1. Hej, Gunnar!
  Har aldrig hört talas om den tidningen av någon anledning. Här i Götet har det ju alltid varit GP för de flesta. Men så googlade jag och fann att tidningen verkar riktigt intressant. Inte bara samma ämnen som TV, radio och andra media ältar utan paus, utan lite udda artiklar och ämnen.
  Kanske en god idé att testa den ett tag, vad vet jag?
  Hoppas ni mår bättre nu och att flunsan flugit sin kos. Med stigande ålder biter sig både virusar och bakterier fast ordentligt och det tar längre tid att bli frisk.
  Krya på er!
  Kram, Agneta

 2. Nostalgi! Mamma hade Kvällsstunden i många år, men jag förstod inte vitsen med den. Inget jag såg var intressant i de texterna. Ska bli roligt att se om jag får erbjudande också när jag närmar mig pensionsålder. Det är ju i varje fall ingen ungdomstidning.

  OS har gått rätt spårlöst förbi här. Idag på morgonen såg gubben någon miltävling (femmil kanske!) och sen ska han kolla på hockey. Kanske i kontakt med äldste sonen som sitter i Stockholm på helspänn med stor inlevelse. Hans son och hustru flyr fältet idag. Förr när det begav sig och sonen var här hemma så var det så spännande att han o Roland fick sitta på varsin våning och kolla och hundarna måste vara ute under tiden för de vrålade så. 😉 Jag är totalt oförstående, orkar inte engagera mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s