GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Slut på lovet

2 Comments

Som kanske nån har märkt har det varit lite stiltje på den här bloggen ett tag. Jag har lagt 100% av mitt engagemang på lilla E senaste veckan. Det har varit helt underbart men nu är vi tillbaka i Värmland. Jag har inte läst nån bok heller men min beställning av Jolos Den okände soldaten, del 4 väntade i brevlådan. Jag är intresserad av 1:a världskriget eftersom en släkting stupade där år 1918.

Skickat från min iPad

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

2 thoughts on “Slut på lovet

  1. Ibland kommer liksom livet emellan😉

    Trevlig måndag!

  2. Många sportlovsfirande bloggvänner har jag märkt. Mycket barnbarnsumgänge som jag också haft. Men jag har också hunnit läsa lite. Nu hade sista boken i trilogin om Engslfors kommit som e-bok på bibblan. Så skönt att läsa på plattan då den är på över 600 sidor🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s