GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Diamonds and rust

6 Comments

En av alla fina låtar med och av Joan Baez. Jag har den i samlingen av gamla vinylplattor hemma. Peter Diamond vid Baths kriminalpolis är huvudpersonen i Peter Loveseys deckare. Jag följer en av världens just nu bästa deckarförfattarinna, Louise Penny på facebook och hon läser Lovesey så det är klart att man blir nyfiken.

Skickat från min iPad

Och så har jag klippt mig. Skönt nu när vi närmar oss våren….för det gör vi väl?

20140318-180405.jpg

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Diamonds and rust

 1. Så många böcker man skulle vilja läsa! Tur jag inte hunnit till frissan än.. Idag är det skönt att ha kvar “pälsmössan” på huvudet 🙂

 2. Så snyggt det blev! Rejäl skillnad minst sagt 🙂

 3. Hej där, snygging!
  🙂

 4. Jaaa nu är det vår på riktigt för Gunnar har klippt sig;) Har du en skivspelare så du kan spela dina gamla vinylplattor? Vi köpte en ny för ett par år sedan då vi oxå har alla gamla LP skivor kvar.
  Ha en bra dag.

 5. Hejsasan.
  Det är klart vi ska Ha och få vår.
  Skönt åxo att klippa sig, så nu blev det en stilig herre.
  Ha det gott

 6. Snyggt klippt! Har du en spelare också för vinylplattorna? Det kanske inte finns att köpa längre. Sist jag frågade i butik, många år sen, så existerade de inte längre, men jag har en liten samling kära vinyl som jag gärna skulle spela.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s