GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Diamonds and rust

6 Comments

En av alla fina låtar med och av Joan Baez. Jag har den i samlingen av gamla vinylplattor hemma. Peter Diamond vid Baths kriminalpolis är huvudpersonen i Peter Loveseys deckare. Jag följer en av världens just nu bästa deckarförfattarinna, Louise Penny på facebook och hon läser Lovesey så det är klart att man blir nyfiken.

Skickat från min iPad

Och så har jag klippt mig. Skönt nu när vi närmar oss våren….för det gör vi väl?

20140318-180405.jpg

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

6 thoughts on “Diamonds and rust

 1. Så många böcker man skulle vilja läsa! Tur jag inte hunnit till frissan än.. Idag är det skönt att ha kvar “pälsmössan” på huvudet🙂

 2. Så snyggt det blev! Rejäl skillnad minst sagt🙂

 3. Hej där, snygging! 🙂

 4. Jaaa nu är det vår på riktigt för Gunnar har klippt sig;) Har du en skivspelare så du kan spela dina gamla vinylplattor? Vi köpte en ny för ett par år sedan då vi oxå har alla gamla LP skivor kvar.
  Ha en bra dag.

 5. Hejsasan.
  Det är klart vi ska Ha och få vår.
  Skönt åxo att klippa sig, så nu blev det en stilig herre.
  Ha det gott

 6. Snyggt klippt! Har du en spelare också för vinylplattorna? Det kanske inte finns att köpa längre. Sist jag frågade i butik, många år sen, så existerade de inte längre, men jag har en liten samling kära vinyl som jag gärna skulle spela.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s