Soul

Vi zappade in SVT2 igår kväll och stannade kvar där en bra stund. Höjdpunkten var en konsert med den Skotska soulartisten Emelie Sande. Hon sjöng på Royal Albert Hall i London och jag önskar att jag hade varit där. Vilken fantastisk sångerska hon är!

Skickat från min iPad

Det verkar gå trögt med husförsäljningar här på Stockfallet där vi bor. Vi har bott här i 35 år och stortrivs. Bäst är att det är så nära till skogen.
I Karlstad förfaller det som att alla vill bo vid vatten. Karlstad har en mindre variant av Hammarby sjöstad.
Kanske skulle det bli mer attraktivt om det vor sjönära? En lek med water my photo.

20140323-081646.jpg

4 thoughts on “Soul

  1. Ja, man får hoppas att det inte blir för stora översvämningar! Ta en tur till Zakrisdalsudden, där byggs det fortfarande, fast alla hus är inte nära vatten…själva bor vi både nära skog och vatten (5 min cykelväg till Vänern) 🙂

  2. Borde gå att göra i Årjängs samhälle också nere vid Västersil, bostadsområde vid vattnet med bryggor. LIS gör det ju möjligt egentligen.

  3. Just nu verkar det vara så att bostadsrätter säljer bättre än villor. I alla fall här hos oss. Men helt allmänt så är priserna ruggigt höga så det gäller att vara övertygad…

  4. I vår närmaste tätort (en riktig liten håla…) satsade kommunen stort på att göra i ordning tomter för nybyggnation av villor, men mej veterligen så är det bara en enda av dem som det blivit ett hus på. Som till råga på allt eldhärjades häromveckan! 😦 Jag har för mej att de där tomterna vid något tillfälle var så gott som gratis om nån bara ville ha dem (typ en krona kvadratmetern), men inte ens det hjälpte för att få fart på försäljningen. Kanske nästa steg blir att ordna fram en sjö, så det blir strandtomter!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s