Karlstad är bäst!

Jag är stolt över att bo i en så fin stad som Karlstad. Nu är ishockeylaget Färjestad åter  i final. Det har fungerat sådär under säsongen men när det väl kommer till slutspel så är FBK svårstoppat. Att motståndarna i finalen är skyhöga favoriter gör ingenting. FBK har allt att vinna och inget att förlora. Dom har redan överträffat alla förväntningar med råge.

kstad1

(den gamla stenbron)

kstad8

(Klarälven)

Jag brukar skryta om våra fina bibliotek här i Värmland. Det är suveränt att kunna reservera böcker på nätet och sen hämta dom på valfritt bibliotek. Och nu har Karlstad Stadsbibliotek fått en fin utmärkelse:

Hurra! Karlstads stadsbiblioteks Facebooksida rankas som etta i världen på Meltwater Likealyzer i kategorin Bibliotek/Library. Så här glada blev vi då. Tack alla ni som gillar, delar och kommenterar på vår sida, det är på grund av er som vi ligger i topp.

Läs mer och se hur glada personalen blev på facebook.

https://www.facebook.com/karlstadsstadsbibliotek

soltest

Och självklart skiner Sola i Karlstad idag!

4 thoughts on “Karlstad är bäst!

 1. Jamen visst är Karlstad fint, med eller utan FBK! Den där stenbron är en höjdare, hoppas man vårdar den så den får vara kvar. Det finns mycket vatten överallt i centrum och vackra hus från tidigare epoker. Om jag skulle bo i en stad (kommer inte att ske!) så skulle det nog bli Karlstad eller Stockholm. Hoppas din förkylning har gått över. Kan tänka mig att det är svårt att sitta / ligga still i förkylningsbubbla när man är van att vara ute och motionera.
  Ha en trevlig helg i alla fall!

 2. Hej, Gunnar!
  Stenbron är ju bara sååå vacker och med gräset i förgrunden men de där gula kuberna till hus är då inte en vacker kontrast. Alltid lika roligt att hitta gamla vackra byggnader. Kan inte begripa varför nybyggda hus inte kan få lite “snickarglädje” som förr, människovänliga och mysiga?
  Men åh var roligt för er alla Karlstadsbor att biblioteket seglat upp på cyberkartan 🙂
  Har inte FB men det går ju bra att läsa här.
  Hoppas du kryat på dig!
  Kram, Agneta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s