Kusligt

Jag undrar varför den här varelsen gömmer sig bakom gardinen? Ser inte helt pålitlig ut..

Mask2

Richard Adams är mest känd för boken Den långa flykten men boken Pesthundarna är minst lika bra tycker jag. Titeln är lite missvisande och kanske skrämmer bort presumtiva läsare. Man ska aldrig avslöja för mycket av handlingen i en bok men slutet i den här överraskade i alla fall mig.

Adams2

Den 7 februari började det rassla i mina luftrör. Sen ha den ena förkylningen efter den andra avlöst varandra. Just idag är jag feberfri men hostar fortfarande. Jag har inte varit förkyld överhuvudtaget de senaste 15 åren men nu kommer tydligen allt på en gång.

 

4 thoughts on “Kusligt

 1. Pass upp för den figuren är nog inte att lita på.
  Så där har min brorsa gått med förkylning (nu ska jag inte skrämma dig) i flera år. Kom också plötsligt. Och inget fel hittar dom får en massa olika penicillin. är inne på omgång 15 nu. Jag sa åt honom vägra det för du blir ju immun när du verkligen behöver det (det här verkar ju mer experiment). Men han är lite sjåpig också.

  Hoppas det går över snart för dig och ha en fin söndag trots allt

 2. Hej, Gunnar!
  Håller med ! Titeln låter föga lockande.
  Nu är det väl ändå dags att du uppsöker läkare för det tar på krafterna med feber. Immunförsvaret går ju på högvarv. Bäst att mota Olle i grind…så att det inte blir en kronisk luftrörskatarr eller annat elände. Du har väl tillräckligt ändå…
  Kram, Agneta

 3. Usch vad jobbigt för dig. Men nu kanske du klarar dig i 15 år igen ifrån förkylningar. Hopoas inte att den varelsen är bakom gardinen i sovrummet bara.mHuga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s