GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Svårplanterat

1 Comment

Det behövs både mer jord och kanske också jordfräsning på J:s sommarstugetomt. Det har inte varit nån som har skött om trädgåden på flera år. Jag lyckades hacka upp hål till påsklijor så att dom nätt och jämt kom ner i jorden och la höstlöv över. Till min stora förvåning och glädje så blommar det fint ändå.

Skickat från min iPad

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

One thought on “Svårplanterat

  1. Aha, det kan funka? Jag måste idag dra ner till Liane och försöka omplantera de lökar som åkt med grävskopan opp. Om inte annat kan de kanske komma tillbaka nästa år igen. En fantastisk påsk ser vi ut att få i alla fall, + 15 grader och strålande sol är vi lovade av SMHI. Hoppas de håller sina löften.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s