Deckare och trädgård

Jag försöker varva jobb och avkoppling i det underbara vårvädret. Jag har nyligen läst Ramona Franssons senaste deckare, Korsfäst på Klädesholmen. Se fg inlägg.
På biblan väntar två böcker av Gabriele Zevin. Det är inte deckare men jag har blivit nyfiken på henne efter att ha läst hennes senaste bok som ännu bara finns på engelska.
Dagens trädgårdsarbete kommer bl a att bestå av att iordningställa två grönsaksland med odlingskragar.

Skickat från min iPad

20140424-082118.jpg

9 thoughts on “Deckare och trädgård

 1. Jag började rota i mina rabatter på allvar igår. 🙂 Slarvade visst med ogräset i höstas, och efter den här milda vintern har det ju redan satt ordentlig fart… Phu! Men ännu så länge känns det som jag har övertaget – men det brukar snabbt ändra sej framåt sommaren… Ähum…

  Ska faktiskt göra i ordning ett litet land vid renoveringsobjektet också, för det fanns ett där för inte allt för länge sen och även om det är igenvuxet nu så finns det kvar en del växter där som jag vill rädda. Skulle vilja sätta potatis där också, för jorden verkar vara bra till det (inbillar jag mej) – men då får vi nog sätta upp elstängsel först, för vi hittade nya spår efter vildsvin i trädgården häromdagen…

 2. Hejsan, Gunnar!
  Jag har läst en bok av Ramona men den gav verkligen inte mersmak. Vill minnas att det var något mord under “Tjörn runt”..eller liknande.
  Lycka till med trädgårdsarbetet som kan vara nog så tungt och påfrestande för ryggen.
  Som sagt, varva låter bra 🙂
  Kram, Agneta

 3. Oj, vad ert gräs har växt och vad grönt det är. Det börjar bli lite grönt här hos oss oxå men vi ligger efter nån vecka tror jag. Härligt med utomhus jobb varvat med en bra bok.
  Ha en fin kväll. Kramen

 4. Den får jg kolla efter just nu läser jag macroeffecten av adler Olsen den är så bra jag har läst alla hans böcker å gillat dem allihop, ha en härlig fredag imorgon

 5. Det är alltid en bra mix att låta knopp och kropp få sitt i olika portioner. När det gäller böcker föredrar jag helst spännande litteratur, men har inga problem att byta genre. När jag jobbade som bibliotekarie var det tvunget, men jag har med glädje fortsatt i samma stil. Dessutom finns det olika sorters spänning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s