GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Vin, kvinna och sång

2 Comments

Vår Vinranka har överlevt även denna vinter. Vi har har haft den ett par år nu och ännu inga druvor. Men det ska det väl bli så småningom har jag tänkt.

Vinranka

Det har blivit “ickedeckare” nu ett slag. Det är skönt att varva med det. Nu senast en bok av Bodil Malmsten som tillhör mina favoriter.

Bodil

Ikväll är det dags för finalen av Eurovision Song Contest 2014 i Copenhagen. Jag tror att alla budgetansvariga på SVT håller tummarna för att Sverige inte skall vinna. Det är dyrt att arrangera en final och det är ju inte längesen som finalen gick här. Men även om licensen skulle gå upp några kronor så håller mina tummar på Sanna!

eurovision

Idag blir det arbete i trädgården mellan skurarna. Hoppas alla som läser min blogg får en fin helg även om sommarvärmen verkar avlägsen.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

2 thoughts on “Vin, kvinna och sång

 1. Hej, Gunnar!
  Jag har sett på några bloggar att det finns dom som fått druvor på rankorna men hur många år det tog förtäljer inte historien samt om dom är ätbara…;-)
  Dessutom producerar vi ju vin i Sverige numer så kanske du kan hitta tips 🙂
  http://www.vinisverige.se/svenskavingardar.html

  ESC är en mycket dyr underhållning så det vore nog bra om vi inte får tillbaka den inom en snar framtid. Men det innebär ju inte att “Undo” med Sanna går lyssnarna förbi. Ofta är det inte vinnarlåtarna som blir “hits” utan många andra.

  Av Bodil Malmsten har jag med behag läst några böcker. Kul att variera sig!
  Ha det bra! Kram, Agneta

 2. Självklart hejar jag på Sanna men jag tror inte hon vinner. Själv har jag fastnat lite för Greklands bidrag…

  Ha en bra kväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s