GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Filmen om Sugarman

5 Comments

Malik Bendjelloul som regisserade den prisbelönta filmen om Sugar man har avlidit bara 36 år gammal. Det är verkligen tråkigt. Han skulle säkert ha kunnat göra många fler bra dokumentärer. Om ni inte har sett Sugarman så rekommenderar jag den.

Skickat från min iPad

Alexande McCall Smith är mest känd för Damernas detektivbyrå men har också skrivit flera andra böcker. Min hög med böcker att läsa är fylld för ett tag men kanske lånar jag den här som jag såg i hyllan på biblan längre fram.

20140514-072945.jpg

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

5 thoughts on “Filmen om Sugarman

  1. Det är så sorgligt. Det känns tungt när någon ung människa dör.

  2. Ja det känns lite för tidigt för en människas bortgång! Damernas detektivbyrå har jag läst ett flertal böcker av. Så bra. Men TV serien var också väldigt bra!
    Ja nu är jag tillbaka igen med nya tag!

  3. Det är alltid en stor sorg när någon dör. Att det är en så pass ung människa som själv valde att lämna livet gör inget lättare. Så ofattbart svårt för anhöriga…

  4. Så tråkigt att han mådde så dåligt och tog detta hemska beslut. Nu kan du väl flytta ut till hängmattan med dina böcker för nu är Sommaren här. Kram

  5. Begåvad ung man som… ledsamt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s