In Real Life

Det händer mycket nu i verkliga livet och jag har i stort sett bara haft tid att hålla mig ajour på Facebook och Instagram. Jag har inte hunnit med att blogga eller besöka mina bloggvänner på nätet i den utsträckning som jag skulle vilja.
På bilden syns en viktig del av det som händer på farmen. Den gamla entren har rivits och vi har fått en ny som inte bara ersätter den gamla utan också innebär att vi har fått ett utrymme för toalett. Eftersom det saknas vatten och avlopp så blir det en förbränningstoalett.
Det återstår en del jobb som målning etc. Dessutom är det andra saker som skall göras.
Eftersom B slutat på Kyrkeruds folkhögskola så har vi inte längre bruk för den lägenhet som vi har haft i Årjäng. Det har varit en hel del jobb med att avsluta det boendet. Igår gjorde vi klar den sista städningen vilket känns skönt. Det räcker bra med att ha en villa i Karlstad och stugan på farmen.
Det blir sporadiskt bloggande nu ett tag och jag önskar alla bloggvänner och andra en fin sommar med förhoppningsvis varmare väder!

P.s Så här såg entren ut tidigare.

20140628-090446-32686617.jpg

4 thoughts on “In Real Life

  1. En klar förbättring:-) Hoppas du får en fin sommar Gunnar. Min första semesterdag, vilket även innebär strålande sol från en klarblå himmel…

  2. Jag tycker det räcker med en lägenhet med balkong 😉 Fint blir det hos er i alla fall! Kan förresten rekommendera en bok, Stum rädsla av Nevada Barr! Jättebra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s