GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Deckarhösten är här

9 Comments

Det är fortfarande sköna sensommardagar men höstkänslan börjar infinna sig. Jag gillar dom svenska årstidsväxlingarna och tycker att September,Oktober är fina månader. November är ofta ganska trist men kanske tar vi en resa söderut då. 

Det var längesen jag skrev i Deckarbloggen. Jag har nöjt mig med att synas på Twitter, Instagram och FB. Har också börjat att använda Dropbox för bilder som jag bara vill dela med nära släkt och vänner. Det finns liknande funktion på FB men jag litar inte riktigt på dom när det gäller privata bilder.

penny 92

Jag har just beställt Louise Pennys senaste deckare, The Long Way Home. Den som har följt min blogg vet att hon tillhör mina absoluta favoriter och jag ser fram emot att läsa den senaste. Dröjer kanske nåt år innan den finns i Svensk översättning.

Ser ut att bli en fin dag och jag ska försöka komma ut några timmar trots att det är Finnkampen på TV. Borde få tid till båda.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

9 thoughts on “Deckarhösten är här

 1. Håller med om att hösten kan vara fin men november är en tråkig och grå månad. Men i slutet av oktober åker vi till Budapest så det finns saker att se fram emot 🙂

 2. Hej, Gunnar!
  Roligt att du är tillbaka här igen .-)
  Jag har läst två böcker av Louise Penny p.g.a. dina tips om henne här på din blogg.
  Men så trist att det alltid ska dröja så länge innan dom finns på svenska samt i pocketformat som är bekvämt och väger lite.
  November är månaden då man börjar leta efter alla julsaker, gardiner m.m. liksom julklappar för i december är det ju fullt upp med Lucia m.m. En trevlig månad det med.
  Alla årstider har ju sin charm.
  Blir det kanske Italien i november för er båda?
  Kram, Agneta

 3. Tidighöst är bäst, håller med.

 4. Ja visst är hösten här. här har regnet vräkt ner i dag. Men inga översvämningar som i Malmö. Jag har gått ut med hunden mellan skurarna och klarade mig ….nästan. Blev lite våt. Som vanligt så läser jag ju inga böcker. Ha det bra /Anita

 5. Dropbox är jättebra och jag har använt den länge för att enkelt kunna komma åt alla filer och bilder på båda datorerna, surfplattan och mobilen.
  Kram, Ingrid

 6. Jag älskar hösten, om det är en solig höst. Färgerna i naturen på hösten tillhör mina favoriter.

  Betalar ni för utrymme på dropbox? Den där gratisversionen blev ju full på en gång trots att jag inte har så överdrivet många bilder. Tycker det är dyrt med nästan 1000 kronor om året för att få större plats.
  Kram

 7. Håller med dig september och oktober är härliga månader. Men jag läser ju deckare året om. Har precis börjat på Fred Vargas senaste. Ha de gott

 8. Jag gillar också hennes tjocka böcker. Hösten är en bra läsperiod.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s