Måla mera

Allt snickeri m.m  är klart för den här gången på stugan. Kanske blir det en fortsättning i vår. Många har varit inblandade i måleriet (själv har jag inte bidragit där). Det återstår delar som bara går att måla om det finns byggställningar eller skylift. Det lutar åt det senare alternativet där vi också anlitar en målerifirma för jobbet.

hela stugan

 

 

4 thoughts on “Måla mera

 1. Så fint det blev. Verkligen grannt med rött. ( Grannt är Skånska och betyder Fint , vackert eller tjusigt. ) min man hjälpe en vän att måla hans hus och de hade någon byggställning som han stod på. Ha en bra dag.

 2. Hej Gunnar!
  Glädjer mig verkligen att det finns människor som har både pengar och tid att lägga på ett gammalt hus. Viktigt att bevara och renovera varsamt dess vackra hus. Historia!
  När man släktforskar så vore det ju full pott att hitta ett gammalt hus som någon förfäder bebott men tyvärr så rivs det mesta.

  Viken underbart vacker glaskonst du visar! Passar som fönsterruta kanske?
  Instagram har jag inte men det går ju bra att kommentera här i stället, mindre jobbigt för dig att kolla alla sidor du är med på 😉
  Nu ska jag googla på Klenell för att se mer vackert! Tack för tipset 🙂

  I kväll på SVT1 21.30 visas del 2 av “Det blodröda fältet” om första världskriget och hoppas att du hinner se detta brittiska kostymdrama om det redan skrivs om på bloggarna.
  Kram, Agneta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s