Teknikutvecklingen

Det händer mycket nu inom Apple-familjen. Nya modeller av mobiltelefonerna (Iphone 6 och Iphone 6+) och nu en riktigt stor uppdatering av operativsystemet till iOS8.

Som vanligt vet man inte om man ska avvakta och vänta på att systemet ska få revideras efter de buggar som säkert finns i början, eller hoppa på tåget direkt.

ios 8

När det gäller de nya Iphonemodellerna så har jag ganska nyligen bytt och det finns inte tillräckligt stora förändringar för att motivera ett köp. Hade tänkt byta Ipad 2 mot en nyare modell men den plattan verkar outslitlig så den får hänga med ett tag till.

Äldre modeller slussar jag över till Lilla E. Hon klarar hyfsat att hantera Iphone/Ipad. Inga problem med dom appar hon är intresserad av men hon har lite problem med att hantera Inställningar. Hon vet hur man stänger ner mobilfunktionen men ibland stänger hon också av wifi vilket ju är lätt gjort . Hon är ju trots allt bara 2,5 år.

 

 

4 thoughts on “Teknikutvecklingen

  1. Men visst är det fantastiskt att dagens barn växer in i tekniken så enkelt!

    Själv har jag en iPhone 4 och skulle mycket väl kunna byta. Men den fungerar som den ska och den fyller mina behov så jag drar mig lite för det. Vi får se…

  2. De har sytt ihop din favorit serie Hjem. Jag tror inte att det blir flera avsnitt. Inga trådar är nu lösa. Men det är bara bäst, då det blir oftast med tiden sådana bra filmer mer och mer platta.
    Man ska avsluta när den är som bäst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s