GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Tålig perenn

3 Comments

Det blommar förvånansvärt många blommor i vår trädgård med tanke på att vi är inne i mitten av oktober. En ganska nyplanterad blomma , Rudbeckia Fulgida variant Sullivanti, höll på att torka ut flera gånger under sommaren men repade sig och blommar nu för fullt. 

Rudbeckia

Magnolian har däremot fällt alla löv och förbereder sig för vinter nummer två. Vi ska packa in den fiberduk för att den ska stå emot kyla och rådjur.

Magnolia höst

Älgjakten pågår för fullt och det begränsar möjligheterna till skogspromenader en del. Vi har jakträtt men har hyrt ut den. Ingen av oss är särskilt intresserade av att delta. Eftersom jag är vegetarian så äter jag heller inte älgkött.

jaktskylt

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Tålig perenn

  1. Hoppas frosten inte kommer än på ett tag!
    Jag gillar inte älgjakten just för att man då inte kan strosa omkring i skog & mark. JO, visst kan man men jag tror inte det är så hälsosamt när det råder älgfrossa… 😉
    Fridens liljor

  2. Så härligt att det blommar fortfarande!

  3. Ja, nog har ju den långa varma hösten gjort sitt för att mycket blommar på nytt eller håller sig extra länge – fastän vi snart är i slutet av oktober!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s