GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Tre italienska filmer / Tre italienska regissörer

4 Comments

Jag har beställt tre filmer på DVD från Ginza. Jag vill se italienska filmer dels för att lära mig mer av språket, dels för att dom är så bra. Scolas film Familjen har jag sett förut men ser gärna om den. Jag älskar filmen Cinema Paradiso av Giuseppi Tornatore. Filmen Baaria som jag nu har beställt har jag inte sett förut. Jag har sett många av Federico Fellinis filmer men inte Cabirias nätter.

Jag tar gärna emot tips på bra italienska filmer. 

film 01

film 02

film 03

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Tre italienska filmer / Tre italienska regissörer

  1. Så klokt av dig. Är filmerna dessutom otextade får du ju verkligen träna örat!
    Kram, Ingrid

  2. Då tipsar jag om två Scola-filmer och hoppas att du inte redan sett dem: En alldeles särskild dag, Och Vi som älskade varann så mycket. Mycket bra båda två.

  3. Jag gräver i mitt huvud men just nu står det stilla. Jag har sett tusentals filmer och borde ha ett register, men gubben börjar bli gammal. Jag gillar att följa din inställning. Lycka till.

  4. Smart tänkt och jag gör nästan på samma vis. Ser en brasiliansk “novela” som går varje dag. Rena dravlet men portugisiska det får jag höra!

    Lycka till med filmerna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s