GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Filmer på Netflix

3 Comments

Funderar på att skaffa netflix som uppenbarligen många använder. Har inte varit helt säker på om utbudet passar oss men har nu sett att det bl a finns alla säsonger och avsnitt med Poirot.
Jag är också nyfiken på utbudet av Italienska filmer och tv-serier. Verkar inte finnas så mycket men fann i alla fall filmen La prima Cosabella av Paolo Virzi från år 2010. Jag ska om vi finner den på dotterns Netflix och kanske då få se den.

Skickat från min iPad

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Filmer på Netflix

  1. Jag tycker har inget större behov av netflix tycker jag. Skulle jag bli sugen på något utöver det vanliga Tv – utbudet kan jag alltid hyra mig en film via Telias videobutik.

  2. Jag gillar La Prima Cosa Bella mycket eftersom berättelsen händer i Livorno och jag kommer från Versilia, som är nära Livorno. Jag är inte från samma generation men jag känner igen det samhälle i berättelsen och mina föräldrars ungdom.

  3. Vet inte vad Netflix är, men nu får jag ta reda på detta. Men å andra sidan hinner jag knappt följa med i verkligheten och alla böcker som dessutom väntar på mej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s