Kaffe

Jag slutade med att använda socker i kaffet för några år sen. Innan dess konsumerade jag alldeles för mycket sött varje dag. En effekt av detta har också blivit att jag blivit mer intresserad av att testa olika sorters kaffe. Förr höll jag mig till mellanrost men nu testar jag andra varianter.

 

kaffe 01

När vi är i Italien så är det Cappucino som gäller

cappucino

 

cappucino 2

 

4 thoughts on “Kaffe

  1. Oj då, Arvid Nordquist var då längesedan jag hörde talas om. Var väl populärt “förr” ?
    Jag använder socker i både te och kaffe annars smakar det beskt som attan. 😦

    Men det ligger ju “i tiden” att inte äta socker. Cappucino och andra sorter sötas ju lite med hjälp av mjölken 😉

    Annars så gillar jag Zoegas skånerost och tycker att det har en liten smak av franskt kaffe. Det godaste är att köpa bönor och mala, i stället för dessa förpackningar som håller ett år eller mer….gammalt anser jag, trots vakumförpackning.

    Dricker te för det mesta och blir det kaffe så är det snabkaffe som gäller, lite skonsammare för magen. Men då ska det vara Gevalia Colombia.
    Kram, Agneta

  2. Det är en evighet sedan jag använde socker i te eller kaffe och jag saknar det inte det minsta. Tycker tvärtom att aromen blir tydligare. Arvid Nordquists kaffe gillar jag men numera har vi också en kaffemaskin så det blir lite andra varianter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s