GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Ta tåget

4 Comments

Det finns mycket som är bättre i Sverige än i Italien men det finns undantag. Ett av dom är tågtrafiken. I Sverige kommer det ta många år innan SJ kan fungera bra igen efter årtionden av eftersatt underhåll. Det är tråkigt eftersom jag gärna åker tåg. Här åker vi tåg mellan Bologna och Firenze. När vi var i Italien senast bodde vi i Treviso och gjorde dagsturer med tåg till Venezia, Det fungerade väldigt bra.

biljetten 03

biljetten

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

4 thoughts on “Ta tåget

  1. Mmmm…längtar till Italien.🙂

    Har varit där flera gånger. Första gången var när jag tågluffade. Minns en gång mellan Rimini och Rom när jag somnade och vaknade i en avkopplad vagn som stod stilla på en station i någon liten håla. Ingen hade kollat om det fanns passagerare i vagnen.🙂

    Ha en skön tisdag!

  2. Kanske borde SJ åka till Italien för studiebesök.🙂

  3. Den svenska tågtrafiken är tämligen eftersatt på vissa plan. Framförallt vintertid! Man tycks glömma att det snöar i Sverige…

  4. Jag gillar också tågen i Italien, dessutom är det – till skillnad mot mycket annat där – förvånansvärt billigt🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s