GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Mellanlandning

2 Comments

Jag spelar en del fortfarande på mina gitarrer även om det blir inte lika ofta nuförtiden. Jag har en banjo också och den plockar jag sällan fram numer. Det är ett instrument som lämpar sig bäst om man spelar ihop med kompisar. Gitarren passar bättre när man är själv.

Banjospel av sällan skådat slag kan man se om man går in på Youtube och söker på banjo boys. Den här killen är bara nio år. Vad månde bliva? Jag är särskilt imponerad av att han kan stämma om banjon utan att göra paus i spelandet.

banjo boys

Som jag skriver i min blogg den 20 december så har jag en del ambitioner när det gäller det kommande året 2015. En av dom är att kunna läsa en deckare på italienska. Av dottern fick jag en italiensk barn/ungdomsbok som heter Milo och Karakorums hemlighet. Det är spännande läsning och om jag kan lyckas läsa och förstå den så har jag kommit en bit på vägen. 

Milo 04

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

2 thoughts on “Mellanlandning

  1. Vilket spännande projekt. 🙂

    Lycka till med läsandet. 🙂

  2. Banjo låter kul!
    Det är alltid bra att starta läsa barnböcker och sedan gå vidare. Lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s