Återblick och framtidssyn

Bitte och jag träffade en journalist från Motala Tidning förra året (igår) som undrade över vilka minnen vi hade om 2014, bra eller dåliga. Lite svårt att komma på nåt så där i all hast och det blev tyvärr mest negativa händelser på nationell och internationel nivå som vi kom på. Så här i efterhand kunde vi ha nämnt att Malalas fredspris tycker jag.

Jag hoppas att världen kan bli lite bättre år 2015! All we are saying, is give peace a chanse!
När det gäller Sverige så skulle det vara bra om politikerna på riksnivå kunde samla ihop sig och styra landet in i framtiden. Där finns det många utmaningar men också möjligheter.

Privat så är det fortfarande barnbarnet som står i fokus. Ser fram emot att träffa henne lagom ofta. Jag skulle inte ha något emot att se henne varje dag men det skulle bli för mycket för föräldrarna tänker jag.

Vi ska fortsätta med att läsa italienska och ser fram emot 14 dagar i maj i italien. Störrde delen av den tiden troligen i Firenze.

Blogga tänker jag också gör så mycket jag hinner. Både deckarbloggen och den jag har på italienska.

Foto Maria Lidberg (Motala tidning)

IMG_1790.PNG

4 thoughts on “Återblick och framtidssyn

  1. Men så roligt. Journalister har en sätt som överraskar och ger helst ingen tid för att samla sig. De vill åt det spontana.
    Du kunde ha sagt att ni kan läsa om det i min blogg. Där tar jag upp det i detalj. 😉
    God fortsättning. 🙂

  2. När man får raka frågor så har man alltid svaret i efterhand! Vår äldsta dotter är journalist så jag är av skadan vis 😉 Men jag tycker ni svarade bra!

  3. Visst är det konstigt att man först och främst minns allt negativt. Men då man tänker efter brukar det vara det positiva som ändå har övervägt. Hälsa Florens och Pinocchio från mig. Bilden jag har på hemsidan är tagen just i Florens en stekhet dag i början på juni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s