GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Uppdatering

4 Comments

Jag uppgraderade operativsystemet på Ipaden till IOS 8.1.2 igår. Det är alltid lite nervöst men det gick i huvudsak bra. Jag lyckades inte få igång sim-kortet efter ändringen men det fixade Telia. Dom är väldigt hjälpsamma i telia-butiken här i stan.

Det var halkigt igår och akuten fick ta emot många som hade halkat och brutit nåt ben. Jag övervägde att ställa in promenaden men råkade få se min profil i en stor spegel vi har hemma. Dét ökade motivationen att ändå gå ut och det gick bra.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Uppdatering

  1. Skönt att det gick bra i halkan. Man måste vara rädd om sig. 🙂

    Låter farligt att uppdatera också. Vet inte om jag vågar nu, efter din beskrivning.
    Önskar dig en härlig tisdag!

  2. Nej då Det är inte farligt att uppdatera. Att få igång sim-kortet var snabbt gjort hos Telia. Om jag har fattat rätt så kommer Apple så småningom att tvinga alla att uppdatera. Det har man aldrig gjort förut. Jag tycker det är lika bra att göra det nu.

  3. En del av våra elever har uppdaterat och tyckte det blev så långsamt och segt. Men nu ser jag att alla ska tvingas till det vilket måste vara ett nytt grepp.

    Profilen ja, den lämnar en del att önska…

  4. Jag brukar undvika profilbilder. Det blir oftast en ganska omskakande upplevelse – vad hände??? 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s