GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Ny soffa

5 Comments

Vi har tänkt skaffa en ny soffa till vardagsrummet. Vi ska kolla på fler ställen men modellen Stockholm är den som bäst passar in för oss av de som finns på varuhuset i Karlstad.

Ikea soffa stockholm

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Ny soffa

  1. Den är jättesnygg! 🙂

    Skulle kunna tänka mig en sådan hemma hos mig.

  2. Själv valde jag bort soffa när jag köpte nya möbler för ett par år sedan. Valde istället att köpa två schäslonger av modell Ektorp. Jag har sällan mer än en gäst itaget och då kan båda lägga upp benen. Vill man sitta nära kan man dra dem ihop och få en “dubbelschäslong”. Vid de tillfällen då man vill sitta och fika fler kan man sitta tre eller till och med fyra sidledes på varje. Jag har dem placerade med ett soffbord emellan och är mycket nöjd med lösningen. Jag bor i en ganska liten lägenhet.
    Men hade jag stort skulle jag mycket väl kunna tänka mig den där soffan. 🙂

  3. Snygg! Vi har en IKEA-soffa från 90-talet i vår bibliograf. Den är fortfarande den bekvämaste soffa jag någonsin suttit i, så när tyget blev slitet klädde vi om den och nu ståtar den som biosoffa!

  4. Snygg och klassisk i modellen. Hade gärna haft en sådan men vi valde en i skinn med tanke på hundarna…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s