Selfie, kan själv

Det är ju populärt med Selfies nu ( se här hos Divage exempelvis) men det blev lite småfånigt när Peter Settman hade det som ett genomgående tema på idrottsgalan igår. Jag gillar honom annars men inte som programledare för en sån gala.

Barnen och den nya tekniken fortsätter att förundra mig. E som snart är 3 år kan plocka fram sin Ipad, slå sifferkoden för skärmlåset, gå in på Skype och ringa upp morfar och mormor. 

Det blev också jätteroliga bilder när hennes mamma lät henne ta kort med systemkameran på oss.Vad ska man kalla sådana bilder för? Förslag?

barnbarn fotograf

 

5 thoughts on “Selfie, kan själv

 1. Smittande skrattanfall. 🙂
  Tack för länken. 🙂

  Bra fråga. Säkert kommer nåt bra förslag dyka upp, men jag är verkligen inte bra på att döpa saker. Har allting ångest över alla mina bloggars namn. hittar aldrig nåt bra.
  men vissa har talang för det.
  Men eftersom det är nån annan som tar på bild på någon annan än sig själv så kan det ändå inte heta selfie. Eller?

 2. Trevligt att se en bild på dig. Roligt verkar du också ha. 🙂

  Vad gäller Idrottsgalan så har jag slutat titta för flera år sedan, trots mitt stora idrottsintresse. Jag skäms alldeles för ofta över alla pinsamheter och klarar inte av att titta.

  Ha en trevlig dag!

 3. Helt otroligt att en treåring klarar av detta! När jag var tre var min största bravad att gå till färghandlaren och “köpa” en napp. Mamma hade tagit av mig den och jag knallade iväg och shoppade. Sa till farbrorn i affären att den skulle vara till min lilla kusin Jonas, och att den skulle vara på “krita”. Haha!
  Han ringde till mamma och undrade. Hon sa att det var ok, men att den inte skulle vara till nån liten kusin… Det hade färghandlaren redan förstått 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s