Vintermotion

Än så länge håller jag mitt nyårslöfte om att öka motionerandet med råge. Är ute i alla väder och idag blev det t.o.m två gånger. Först ensam och sen tillsammans med hustrun.  Det är tur att jag är flitig med det förr det går sämre med sötsakerna. Jag äter mindre sånt men borde dra ner ytterligare på detta. Vikten fortsätter att minska i alla fall så balansen mellan input och output är OK.

Gunnar promenad (2)

Vi tittar mycket på TV8 som vi verkar vara rätt målgrupp för nu. Ett av favoritprogrammen är Antique Road Trip (icke att förväxla med engelska antikrundan). Det handlar om att hitta fynd som sen kan ge vinst på en auktion. Charles Hanson är den klart bästa på detta. Han är också trevlig och underhållande.

Charles

c

8 thoughts on “Vintermotion

 1. Grattis.
  JAg brukar också kolla den och även på kunskapskanalen finns ett som är roligt den heter ……. På vintagejakt. underhållande och man får se fantastiska städer som man aldrig ens kommer i närheten av. ( på måndag 20.15 men det går en hel del repriser också)

 2. Heja heja! Det gäller att inte vara för sträng mot sig själv, man måste tillåta misslyckanden, annars är det inte roligt och det som inte roligt slutar man i längden med. Men bra början har ni så fortsätt bara!

 3. Så himla duktig du är. Heja …på dig. Skönt med frisk luft är det ju åxo, och det kan man ju behöva såhär mitt i vintern.

  Antikrundan ser jag på ibland. Sånt är spännande. Tv 8 är en riktig bra kanal.

  Hejsvejs!

 4. Jag har satt som mål att gå minst 7.000 steg/dygn. Om man ræknar från och med det hær årets børjan har jag missat målet två dagar. Å andra sidan ligger medelantalet steg på drygt 9.000 steg/dygn så jag ær nøjd. Jag vill inte stelna till i kroppen mer æn nødvændigt. Detta ær ett sætt att motverka det, plus att det ær nyttigt ur flera synvinklar, tror jag. Kænner mig riktigt duktig! 😉

 5. Duktigt av dig! Anders vägrar gå på morgonpromenad ifall det är kallare än 8 grader plus. Jag vägrar i alla väder… 😉 Fast senare på dagen är det skönt. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s