GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Min digitala bokhylla

3 Comments

Jag har ca 1000 deckare i min boksamling. Jag kommer säkert att utöka den med fler böcker framöver men här är starten på min digitala bokhylla. Böckerna är inköpta på Inbooks. Har inte prövat andra digitala bokaffärer ännu. Nån som har tips?

Skickat från min iPad

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Min digitala bokhylla

  1. Jag vill ha “riktiga” böcker, men Anders lånar hem från biblioteket.se, gratis. Men då kan man inte ha nån samling – vilket vi inte vill ha. Av böcker i alla fall, för det är sällan vi läser om dom. Med wettex är det en helt annan sak – dom kan man aldrig få för många av😉

  2. sv: Dom där rallybilarna i Värmland och deras förare verkar riktigt fega. HA! Vi grejade den där “snöstormen” galant!😉

  3. Jag säger som Ama, jag vill ha pappersböcker. Tur jag har gott om bokhylleutrymme!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s