Den som förlorar…

……vinner en annan. Sånt är livet  är en av de bästa svenska poplåtarna. Naturligtvis i Anita Lindbloms tappning.

anita

 

Den som förlorar mest vinner. Så kan man väl sammanfatta Biggest Loser som sänds på TV4. Som vanligt är det lite tråkigt att deltagarna får lämna programmet en efter en. Man skulle vilja veta hur det går för varje deltagare. Eftersom jag själv försöker uppfylla mitt nyårslöfte att gå ner i vikt så är det inspirerande att följa programmet. Även om min utgångsvikt ligger närmare det som de flesta deltagarna har som slutmål så är det ändå en sporre att följa deltagarnas utveckling. 

Kom inte ut på nån promenad igår men idag ska det bli en längre sådan.

Jag vill upprepa att jag numer följer bloggar, FB och annat i huvudsak via min mail och aviseringar i mobilen. Detta eftersom jag har knutit ihop blogg,mail,FB, Instagram m.m

Den som vill att jag ska titta in på er blogg behöver då ha nån slags funktion via mail och eller aviseringar via meddelande. Jag försöker hitta sådana funktioner när jag är inne på era sidor men missar nog ibland. Bra om de som jag har missat talar om hur jag ska få med er också.

4 thoughts on “Den som förlorar…

  1. Går inte följande automatisk.
    Jag har ju en wordpressapp som sköter allt superfint så jag missar inte någon som skriver inlägg, kommentar eller bara orkar med en likes. Tyvärr gör detta bekvämlighet art man inte blir synlig i statistiken. Tror jag. Eller så har många av min besökare slutade att följa min blogg. Så kan ju också vara förstås.

  2. Bra att du håller fast vid din goda ambition när det gäller vikt i kombination med vardagsmotion. På så vis blir det ingen stor omställning utan mer än en livsstil att förhålla sig till!

    Trevlig fredag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s