When I am 66

Om nån vecka så fyller jag 66 år. Det är inte jämna år men den åldern är ändå lite speciell för mig. Min far dog när han var lika gammal och jag skulle ljuga om jag sa att detta saknar betydelse för mig. Det genetiska arvet finns där och är en av flera faktorer som avgör hur gammal man blir.

Här är det min far och jag som tittar på en trädsvamp. Det var hans stora intresse och han var mycket kunnig inom detta område. Han var bra på alla svampar men trädtickorna var det han var specialist på.

Skickat från min iPad

8 thoughts on “When I am 66

  1. Vilken fin bild på er två. Gillar koncentrationen i bilden och det samhörighet jag kan känna av det.
    Vi är ju inte exakt kopior av våra föräldrar, och den genetiska arvet kommer dessutom från flera håll. Och vi vet lite mer idag än man visste förr så förutsättningarna är sån det var mycket bättre för dig än det var för din far.
    Idag betraktas 66 år som ung, och vi förväntas att leva till evigt. Ja …nåväl ialla fall till 100 – 105 gissar de som kan sånt. 🙂

  2. Vilken fin bild på er. Man behöver ju verkligen inte dö i samma ålder som ens föräldrar men har förstått att det är lätt att få de tankarna.

  3. Vilken fin bild på er båda tillsammans.

    Min pappa dog när han var 63 år men även om jag ännu inte alls är där så inser man att livet kan ta ett mycket abrupt slut.

  4. Min mor dog också när hon var 66 år. Å andra sidan blev min far nästan 94 år, är väldigt frisk av mig och hoppas på ett långt liv. Å andra sidan var min mor också friskheten själv tills hon fick cancer och dog ett år efter upptäckten. Ja, vi vet inget om när livet ska ta slut, hoppas att vi hänger med ett tag till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s