Idag och i morgon….

I morgon så påbörjar jag en tandbehandling som handlar om att jag ska få ett implantat inopererat. Det är mycket dyrt och jag har tvekat i det längsta men nu ska det bli av i alla fall. Jag hoppas att det ska bli ett bra resultat.

tand 02

Jag ska alldeles strax ge mig ut på dagens stavvandring. Ökad motion var ett av mina nyårslöften och det har jag uppfyllt så här långt. Idag väntas blötsnö här i Karlstad enligt SMHI. Det verkar inte ha kommit igång ännu men jag klär mig för det scenariot eftersom det kan börja när jag är ute.

 

c

 

9 thoughts on “Idag och i morgon….

  1. Lycka till!
    Jag ville också skaffa en nu när en av mina tänder gick av. Men jag blev vänligt men bestämd nekad. Min tandläkare förklarade att min tandben var alldeles för svag, därför skulle de behöva förstärka den med en sorts bencement, men inte ens efter den kan de vara säkra att det blir en bra slutresultat. Så det blev en brygga istället.

    Du får berätta hur det går, för det är väl flera steg men gör det.

    1. Jag ska få behandlingen hos en tandläkare som bara gör implantat. Remiss från min vanliga. Han som är specialist kollade på förutsättningarna för ett år sen men då ville jag avvakta. Så troligen kommer han att genomföra det nu.

  2. Ja, det här med tänderna. Det är inget trevligt under tiden arbetet utförs och det är inte trevligt för plånboken heller. Men i efterhand brukar väl de flesta bli väldigt nöjda. Lycka till med din behandling! Det kan bara bli bättre och bättre… Berätta om det gör ont av tusan, eller bara litet osv… 😉

  3. Jag tycker det är alldeles galet att tandvården ska vara så dyr. Den borde ingå i den vanliga sjukvården är min bestämda uppfattning. Jag önskar dig lycka till i alla fall!

  4. Jag önskar dig stort lycka till och hoppas det kommer att gå så smidigt som möjligt och att slutresultatet blir perfekt. Jag är också snart i samma trista situation. Det är galet dyrt och borde ingå i något slags högkostnadsskydd. Ditt nyårslöfte bör bli lättare och lättare att hålla, i takt med våren anländer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s