Kondis, ett vikt-igt inlägg

Kondis är för mig en förkortning av antingen  konditori eller kondition. Båda spelar roll för mig i mina ambitioner att leva ett hälsosamt liv. Det är självklart att kondition är det viktigaste men jag vill inte ta bort besöken på olika konditorier när vi är ute på semesterresa. När vi besöker i Lund, vilket vi gör alltför sällan nu förtiden, så är det självklart att titta in på Lundagårds Conditori.

 

condis 01

Idag hejar vi på de svenska herrarna som ska åka 15 km i skid-VM. Hoppas att dom är inspirerade av damernas framgångar. Så här långt har vi inte fått någon medalj alls på herrsidan så det vore kul om nån av dom fixar det.

 

 

9 thoughts on “Kondis, ett vikt-igt inlägg

 1. Det ena behöver ju inte utesluta det andra….

  Jag går inte så ofta på kondis, jag äter hellre en bit mat. Men det händer… Jag tycker man ska ha livskvalitet i livet och det innebär att man unnar sig litet av sådant man gillar. Inom rimliga gränser!

 2. När jag dejtade så var jag ofta på kondis. Tycker att det är ett bra ställe att träffas på när man lär känna varandra. Nuförtiden blir det sällan eller aldrig.
  Hoppas också på herrarna idag, men har låga förväntningar…

 3. Jag känner att min kondis helt klart har försämrats, trots att jag tycker att jag är flitig med mina promenader. Förut har jag alltid sagt att jag kan gå hur långt som helst utan att bli trött, men nu tar det faktiskt emot efter ett tag.
  Jag tror att jag egentligen skulle behöva få lite sjukgymnastik för att stärka ryggmusklerna, för jag börjar få det jobbigt att hålla mig ordentligt upprätt. Osteoporosen har nog knaprat förkortat min ryggrad igen.
  Kram, Ingrid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s