Med och motgång

Jag tänker på Charlotte Kallas sura uppsyn nån månad före skidVM. Det finns inga mellanlägen där. Hon har ett stort leende när det går bra och kan inte hålla masken när det inte fungerar. Ganska skönt tycker ja. Efter dagen stafett har hon nu ett guld, ett silver och ett brons och det finns fortfarande en chans att hon kan få med sig ytterligare en medalj.

silver safett

Stor är Kalla men drottningen heter Marit Björgen och  från Norge. Bästa damskidåkaren alla tider. Grattis till ett nytt guld!

Marit

I min egen lilla värld kan det svänga lite också. Det är 14 dgr tills jag får ta bort stygnen efter tandoperationen. Under den tiden måste jag tugga försiktigt och helst bara på den andra sidan av käken. Så jag ska försöka äta soppa eller annat lättuggat. Men det slog mig när jag handlade nu att här ett ypperligt tillfälle att få fart på viktminskningen ännu mer (även om jag är rätt nöjd ändå så här långt)

Får se om det funkar.

 

 

12 thoughts on “Med och motgång

 1. Medgång? Det är väl det som skridskoåkarna har? Haha! Nejdå, det är kul att det går bra för di Svenske 🙂

  sv: Restaurangen Chartier är väldigt prisvärd, tycker jag 🙂

 2. Marit är verkligen nummer ett i sporten på damsidan. Synd att Maria ramlade. Jag hade gärna sett en ny spurtduell mellan Stina och Marit. Stina är framtiden. Om exakt tre timmar är det dags igen. I en stafett kan allt hända. Kallas morfar har så rätt. Hoppas dessa två veckor går bra för dig. Trevlig helg.

 3. Tack för sportreferatet! Jag har blivit medveten om att det är V M på skidori Falun, men nu får jag veta vad som hänt också! Tack!
  Skidor är ju ingen större sport här i Wales, men idag spelar Wales rugby, det du!!!!

 4. Så mycket slit som ligger bakom skidåkarnas träning, så är det ju roligt när det går bra… Jag hade nog inte heller kunnat hålla masken vid motgång. 🙂
  Får hoppas att du har gott läkekött!
  Fridens liljor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s