GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Islossning

2 Comments

Det ligger snö kvar på en del åkrar här i Karlstad såg jag när jag gick min morgonpromenad idag. Men det är ingen is i Klarälven längre. Åtminstonde inte här i centrala Karlstad. Det har varit en bra dag att fira vår 45-års förlovningsdag. Tack alla om jag missat nån i kommentarerna! Det har varit många som gratulerat i FB också.
Gulligt också av en kurskamrat på italienska kursen idag som bjöd på semlor. Det är fortfarande kul med kursen vilket mycket beror på trevliga kurskamrater och en suverän kursledare. Det ska bli intressant att se hur mycket vi lärt oss när vi åker till Firenze i maj.
Mina nyårslöften håller bra. Jag motionerar mycket mer och har gått ner 4 kg sen 1 januari. Två kilo i månaden är ett bra resultat eftersom jag inte använder nån “metod” utan försöker ändra min livsstil mer permanent.

Skickat från min iPad

IMG_6689.JPG

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

2 thoughts on “Islossning

  1. Fina bilder på naturen.
    Grattis på er en gång till. 🙂

  2. Grattis till förlusten! Ett smidigt sätt att tappa i vikt utan att egentligen göra så drastiska förändringar. Det är garanterat en metod som står sig i längden 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s