GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Islossning

2 Comments

Det ligger snö kvar på en del åkrar här i Karlstad såg jag när jag gick min morgonpromenad idag. Men det är ingen is i Klarälven längre. Åtminstonde inte här i centrala Karlstad. Det har varit en bra dag att fira vår 45-års förlovningsdag. Tack alla om jag missat nån i kommentarerna! Det har varit många som gratulerat i FB också.
Gulligt också av en kurskamrat på italienska kursen idag som bjöd på semlor. Det är fortfarande kul med kursen vilket mycket beror på trevliga kurskamrater och en suverän kursledare. Det ska bli intressant att se hur mycket vi lärt oss när vi åker till Firenze i maj.
Mina nyårslöften håller bra. Jag motionerar mycket mer och har gått ner 4 kg sen 1 januari. Två kilo i månaden är ett bra resultat eftersom jag inte använder nån “metod” utan försöker ändra min livsstil mer permanent.

Skickat från min iPad

IMG_6689.JPG

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

2 thoughts on “Islossning

  1. Fina bilder på naturen.
    Grattis på er en gång till.🙂

  2. Grattis till förlusten! Ett smidigt sätt att tappa i vikt utan att egentligen göra så drastiska förändringar. Det är garanterat en metod som står sig i längden🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s