Vardagsmat

Mina ansträngningar att gå ner i vikt och motionera mer fortsätter. Till min stora glädje stannar vågen nu 5 kg mindre än 1 januari. En bra bit på väg.
Mitt senaste påhitt är att jag inte äter kaffebröd ,glass eller andra efterrätter på vanliga vardagar. Detta i tillägg till mitt motionerande och nyttigare kost hoppas jag ska ge ytterligare viktminskning utan att ja egentligen gör några större uppoffringar.

8 thoughts on “Vardagsmat

  1. Grattis! Bra jobbat!

    Jag har börjat röra på mig mer, har som mål minst 7.000 steg/dygn, som du säkert läst om. Jag brukar nå målet de allra flesta dagar i månaden, men inte riktigt alla. Dels har jag varit sjuk, vissa dagar slö också… Men jag ligger ordentligt över 7.000 steg/dygn i genomsnitt per månad och det är jag nöjd med. Har inte gjort något åt maten än i alla fall. Vet inte riktigt hur mycket jag gått ned, 2-3 kg misstänker jag, men framförallt tror jag att fortsätter jag så här så behåller jag bättre rörlighet och det är värt mycket!

  2. 5 kg på två och en halv månad är väl helt strålande. Fortare ska det nog inte gå om det ska bli en stabil viktnedgång. Jag har sett så många som gått ner 25-30 kg på några månader och sedan gått upp dem lika kvickt igen.
    Lycka till!

  3. Grattis till “förlusten”! Jag tror takten är väldigt bra och helt lagom för snabba viktminskningar kan bli lika snabba uppgångar tyvärr…

  4. Heja heja! Bra jobbat!
    Brukar inte så där annars i stort sett blanda mig i människors viktminskningsprogram eftersom jag inte vill hänge mig åt sådana själv. Men jag respekterar vars och ens ansträngningar och de tankar som ligger bakom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s