GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Ris-kabelt arbete

5 Comments

Nej jag bara skojar. Lite mer ont i min högerfot som protesterar mot det mesta av fysisk rörelse nu var allt jag fick. Åsså sommarens första myggbett. Troligen inte det sista.

Vi har gott och väl till en egen majbrasa men det är för torrt nu för att elda där på farmen. Kanske senare när det torra gräset har ersatts av grönt.

ris myrtomt

Önskar alla en trevlig helg!

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Ris-kabelt arbete

  1. Trevlig helg till dig också!

  2. Har du fått en spik i foten?. Dumt skämt, inte roligt att få ont inte. Visst är det härligt när blommorna börjar komma, här är en salig blandning av dem som mig glad varje dag jag ser dem.

    Har inte varit här vid datorn på ett bra ta, lusten har fattats men ska försöka skärpa mig nu

    Ha det gott

    Kram

  3. Trist att du har ont i foten. Redan myggbett. Jag läste att de vaknat de otäcka små liven. Vad heter de på italienska? Önskar dig en fin fortsättning på helgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s