GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Bergfink och en bra dansk TV-serie

12 Comments

bergfink

Jag skrev i mitt förra inlägg om svärmen av fåglar som flög över vårt hus. Jag tror fortfarande på att det fanns bofinkar i flocken men idag såg jag att vi har besök av Bergfinken också  Dom brukar dela på fågelmaten och när man ser dom tillsammans så är det inte svårt att urskilja vem som är vem. Bergfinken har klart lysande orange färg.

Rita

Vi hittade en dansk TV-serie på Netflix som heter Rita. Man behöver bara kolla på bilden så förstår man att hon inte är nån vanlig lärare.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

12 thoughts on “Bergfink och en bra dansk TV-serie

 1. Fågelskådning är en intressant hobby!

 2. Ja det var stor skillnad på färgerna där. Programmet har jag aldrig sett, är en dålig TV-tittare och har alltid varit.

  Tack jag mår bara bra och hopas du gör detsamma. Jag har inte varit här och skrivit på ett bra tag. Ledsnade lite ett tag men hoppas få fart på bloggeriet igen..

  Må så gott

  (Tänkt och tyckt i hundra knyck var det jag menade tidigare)

 3. Bergfinken tror jag mer på som flockfågel. Bofinkar är så närsynta 😉

 4. Åh är du duktig på fågelsorter? Jag vill också kunna, men kan endast identifiera några av de allra vanligaste… Litet “avis” blir jag..

 5. Nej, riktigt så ser jag inte ut i mitt klassrum 😉

 6. Jag är stormförtjust i danska serier. Vad behövs för att se Netflix? Igår började andra säsongen på Arvingarna. Förra veckan avslutades Badhotellet för denna säsong. Vårhälsningar Bosse Flinta.

 7. Jag önskar jag var bättre på fåglar!

 8. Jag är urdålig på fåglar. Gillar att se på dem, men eftersom jag inte tänker tala med dem behöver jag inte kunna deras namn!!! Dum inställning, jag vet och bord ha lärt mej mer.
  Ha en trevlig långhelg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s