GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Doftar honung

5 Comments

Just nu doftar det på långt håll från Mahonian i trädgården. Det är fortfarande inte många insekter här ikring så jag hoppas att den kan locka till sig några bin och humlor. Om inte så blir det dåligt med bär och frukt.

Mahonia

Utöver Mahonian så blommar bl a följande i trädgården. Förgätmigej, Nejlika,Akleje, Pingstlilja, Lungört, Primula, Getrams, Läjtnanshjärtan, Ormöga, Vårkrage. Dessutom så slår de första vita Syrenerna ut idag. Jag var rädd för att de skulle vara överblommade när vi kom hem från Italien men dom hade inte ens slagit ut.

Jag har varit och fått fotvård idag. Det är verkligen skönt. Det kostar en del men besöken blir så sällan så det kan det ändå vara värt.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Doftar honung

  1. Det är dåligt med insekter här också. Jag tänkte på det idag när jag satt ute och tittade. Det var ett enda bi som surrade runt penséerna. Andra år brukar det var fullt av dem, för vi har en biodlare alldeles i närheten.

  2. Ett fotvårdsbesök borde jag se till att unna mig! Börjar bli akut!

  3. Det doftar härligt överallt i naturen och finns så mycket ögongodis. Du verkar ha många fina blommor på hemmaplan. Våra fötter är viktiga och behöver omsorg. Kombinationen nyttigt och skönt är positiv. Sedan gäller det att sköta det själv också mellan besöken. Just nu kör jag med en lavendelkräm till mina fötter. Skönast är det om någon i omgivningen smörjer in dem. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s