GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Kyligt

1 Comment

Vi tittade på ett avsnitt av tv-serien Spice med Price igår. Kul eftersom de var i Florens och lagade mat. Vi var på semester där 14 dagar i maj. Vi lider som de flesta andra av det kyliga vädret men kan trösta oss med att vi i alla fall har upplevt 2 veckors sommarvärme.
Det är 10,7 grader nu på morgonen här i Karlstad. Igår var det kallt, regnigt och rejält blåsväder. Var är du sommar ?!!!

Skickat från min iPad

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

One thought on “Kyligt

  1. Snart kommer värmen till er, den har börjat komma hit och då får ni den snart! Men i går blåste det mycket när jag var på min spännande utflykt.
    Florens är en underbar stad, bara lite väl mycket folk överallt.
    Jag har aldrig mycket semester på sommaren, jobbar stora delar av juni i Irland och Skottland och hela augusti i Skottland.
    Men det blir nog en sväng till Sverige i juli, när Sverige är som vackrast!!!!
    Ha det bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s