GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Min digitala bokhylla

2 Comments

Jag har ca 1000 deckare i pappersformat i min samling. Min digitala hylla är än så länge blygsam men jag har några stycken. Det handlar ofta om böcker som jag antingen inte finner i bokaffärerna här hemma eller sådana som jag inte har tålamod att vänta på.

Här några av mina böcker i Ibooks.

Skickat från min iPad

Just nu läser jag en bok av Sara Stridsberg, Beckomberga; ode till min familj. Det är ingen deckare ska jag tillägga för säkerhets skull.

IMG_1878.JPG

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

2 thoughts on “Min digitala bokhylla

  1. Jag har varit fruktansvärt dålig på att läsa på senaste tid… tror jag tar itu med böcker då semestern kommer om några dagar. Fick inspiration av dig nu 🙂

  2. Ken Folletts böcker gillar jag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s